Fashion

Streetstyle: rockabilly girl met Docs

Ons streetstyle icoon van deze week viel ons op door haar excentrieke updo. In de Zipper stuitte wij op deze rockabilly girl met roze haar en Dr. Martens creepers. Wij vroegen deze jonge Amsterdamse naar haar stijlkeuzes en inspiratiebronnen.

De 18-jarige Savannah heeft voor haar jonge leeftijd al een heel eigen stijl. Ze doet vooral inspiratie op van Japanse streetstyle foto's, is een punk en gothic lover en is ook dol op David Bowie 70's Glam. Dit komt allemaal terug in haar outfit. We trokken haar snel uit vintage winkel Zipper, waar Savannah werkt en zetten dit stijlicoon op de foto.

savannah1

schoenensavannah

Low Docs met sokken van oma, we like!

Savannah draagt voornamelijk vintage kleding. "Al komt dat niet echt naar voren uit mijn outfit nu, alles is nieuw" zegt ze lachend. De 18-jarige rockabilly girl koopt veel van haar kleding uit gemak bij de Zipper op het Waterlooplein. Van het Waterlooplein komen ook haar low Dr. Martens, die toevallig wel nieuw zijn. In de Docs draagt ze dikke sokken die ze van haar oma heeft gekregen. De broek is van Cheap Monday en het blousje is van de H&M. Bij de H&M shopt ze ook weleens naast haar vintage buys.

savannah haar savannah

In haar opvallende kapsel draagt Savannah een zelf gemaakte kanten strik. "Soms kan ik iets wat ik graag wil niet vinden, dan maak ik het gewoon zelf. Haar is een passie van ons streetstyle icoon daarom gaat ze ook binnenkort beginnen met de kappersopleiding. Ze is nu heel erg bezig met feller kleren en geschoren stukken maar houdt ook van klassieke jaren '60 kapsels.

martens asos spots

Links: Dr. martens black smooth € 114,95

Rects: Asos cutie spot blouse € 121,79

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top