Fashion

Onverwacht stijlicoon met etnische tuniek

Wij spotten deze fashionable lady al vanaf een afstandje door haar prachtige tuniek. Haar cool-girl stijl trok onze aandacht en met een job als style advisor komt haar gevoel voor stijl goed van pas. Meet het onverwacht stijlicoon van deze week Daphne van Houten.

Daphne heeft naast style advisor bij Vanilia in de Runstraat een passie voor fotografie vandaar de grafisch afgebeelde camera die staat getatoeërd op haar onderarm. De fashionable fotografe houdt ook een blog bij, PAMMM!, die vol staat met upcoming fotografen en muziek van voornamelijk indie bandjes die zij tof vindt.

daphne

Het tuniekje met Afrika print is van de vintage winkel Episode. Haar broek is van Second Female gympjes zijn All Stars van Converse en haar bril is van Ray-Ban. "Ik heb mijn broek, ring, ketting bij Darling gekocht. dat is een heel leuk winkeltje tegenover Vanilia in de Runstraat. "Heel slecht dat het zo dichtbij zit want ze hebben zoveel moois dat ik daar elke dag in m'n pauze wel iets nieuws wil kopen" aldus het 24-jarige stijlicoon.

tattoo camera ring darling

Links: Daphne's camera tatoeage. Rechts: Ring van guilty pleasure winkel Darling in de Runstraat en armbandjes van Vanilia .

tas i love vintage

Tas van I Love Vintage

ketting darling

Ketting van Darling

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top