Fashion

Steve Madden geopend in Nederland

In New York vind je de stores van Steve Madden op elke hoek van de straat. Maar schoenenverslindsters in Nederland moesten het zonder een winkel vol met killerheels en plat schoeisel doen. Tot gisteren, want toen werd in het bijzijn van genodigden als Anna Drijver en de Modemeisjes de eerste winkel van de schoenenkoning geopend.

En daar zijn we blij mee, heel blij! Want dat betekent dat we voor de schoenen van Steve Madden -die elke maand al in tal van Nederlandse tijdschriften voorbijkwamen- geen retourtje naar New York meer hoeven te boeken. Niet alleen wij zijn helemaal happy met de opening van de schoenenwalhalla, ook actrice Anna Drijver is fan van de schoenen.

Anna Drijver neemt Steve Madden schoen in ontvangst

Enthousiast neemt ze tijdens de opening blauwe pumps met naaldhakken in ontvangst; het eerste paar dat – zonder te betalen - over de toonbank gaat in de geopende store. Niet alleen Anna Drijver gaf acte de présence. Ook de Modemeisjes waren op komen dagen om de muiltjes van Steve Madden te bekijken. 

Modemeisjes op opening van Steve Madden store

Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz waren op torenhoge hakken letterlijk en figuurlijk rising stars, terwijl modemeisje Maria Tailor haar voeten spaarde en rondhuppelde op sneakers.

De collectie van Steve Madden is ontzettend divers. Je vindt er plat schoeisel waaronder sandaaltjes en ballerina’s om dag in dag uit op rond te lopen en killerheels in verschillende kleuren, uitgevoerd in leer tot lak.

Schoenen in de Steve Madden Store Schoenen in de Steve Madden Store

Schoenen in de Steve Madden Store

Opening Steve Madden Fashion Editor Evelien loves Steve Madden

Schoenen in de Steve Madden Store

Maar ook de on-trend wedges met plateauzolen zijn ruim vertegenwoordigd  in de nieuwe winkel van Steve Madden.

Schoenen in de Steve Madden Store

Schoenen in de Steve Madden Store

Waar je ook naar op zoek bent, Steve Madden is your shop voor zomerschoenen. Niet alleen shoelovers uit Amsterdam kunnen opgelucht ademhalen, want ook in Rotterdam en Maastricht zijn fillialen geopend...

 

Ga jij een kijkje nemen?

Steve Madden Amsterdam

Kalverstraat 12

Steve Madden Rotterdam

Lijnbaan 89C

Steve Madden Maastricht

Grote Staat 18

Deel dit artikel
Back to top