Fashion

Deze uitverkochte Zara oorbellen zijn geliefd bij modemeisjes en wij hebben een plek gevonden waar je ze alsnog kan kopen

Zara is de favoriete keten van vele modemeisjes en sommige items doen het uitzonderlijk goed. Zo zijn bepaalde tops of broeken binnen no time weg en zijn ze vervolgens nergens meer te vinden. De laatste tijd spotten we weer een populair item en dit keer zijn het een paar hele leuke oorbellen. Als ze eenmaal onder de aandacht komen zijn ze natuurlijk al helemaal uitverkocht, maar wij hebben een plek gevonden waar je ze alsnog kan scoren voor een fijn prijsje!

Je kent het wel, je komt een leuk item tegen op Instagram, maar hij is overal uitverkocht. Dat is natuurlijk best balen, want sommige winkels komen vervolgens ook nooit meer met een restock. Dit was jammer genoeg ook het geval met een paar leuke oorbellen van Zara, maar geen zorgen, we got you covered. Via het instagramaccount @kimenloes kan je de oorbellen bestellen, dus sla je slag voordat ze echt voor altijd weg zijn! Je kan een pre-order plaatsen, want ook hier gaan ze als een speer.

 

Een bericht gedeeld door ZARA Official (@zara) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top