Fashion

New Look fall/winter 2010 collectie shoppen

Naast een preview van de New Look spring/summer 2011 collectie, stond er tijdens het dagje héén en weer naar Londen, een rondleiding in de flagshipstore op het strakke programma. Het bleef niet alleen bij kijken, met een flink bedrag aan shoptegoed roofde ik de winkel in Oxford Street leeg! Maar niet zonder eerst de leukste items voor jullie uit te zoeken.

Na het zien van de spring/summer 2011 collectie van New Look, moet ik bekennen dat mijn shopdrang aardig werd geprikkeld. Er zaten zoveel mooie dingen tussen, die ik (ook al is het hartje winter) meteen al wilde kopen...Helaas zou ik nog even moeten afwachten, totdat de collectie vanaf februari in de winkels ligt!

Teleurgesteld verliet ik het hoofdkantoor van New Look. Maar dat sloeg razendsnel om toen ik mijn goodiebag open deed. Er zat een bon in met shoptegoed, die ik dezelfde dag nog mocht op maken in de vier verdieping tellende flagshipstore van New Look met een filliaal van Starbucks, waar je een shoppingbreak kunt nemen! Nou ik kan je vertellen, dat heb je met zoveel must-haves in één winkel, wel nodig tijdens het shoppen...

Om niets over het hoofd gezien, besloot ik alle verdiepingen volgens een simpele tactiek af te gaan. Van boven naar beneden en van links naar rechts struinde ik New Look door, op zoek naar kleding, accessoires en kado's...

New Look Flagshipstore Oxford Street

New Look Flagshipstore Oxford Street

New Look Flagshipstore Oxford Street

New Look Flagshipstore Oxford Street

New Look Flagshipstore Oxford Street

Er hing veel moois in de rekken en dat is zeker een bezoekje naar Londen waard. Maar gelukkig is er in Nederland ook een New Look filliaal op het Binnenwegplein 27 in Rotterdam.

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top