Fashion

Modefeestje: Elle Beach Botenparade

Enkele weken geleden kreeg ik van Elle de uitnodiging of ik bij de lancering van de Elle Beach aanwezig wilde zijn. Dat wilde ik wel. En naarmate de lancering volgde, kreeg ik er ook steeds meer zin in. Zeker toen ik in het weerbericht voor zaterdag las dat het 25 graden zou worden.

In mijn gebloemde jumpsuit + een bloem in mijn haar (want dresscode was Hawai) was ik rond 13.00u op de Singel. De Elle Beach boot was niet te missen. Voorzien van kleurige bloemen en opblaasbare groene planten trok de boot al veel bekijks.

Toen we eenmaal gingen varen en de DJ's van Discobingo begonnen te draaien, kon een middagje chillen beginnen.

Ik en Sabrina van AfterDRK

Samen met enkele modebloggers en een groot deel van de Elle redactie hebben we heerlijk gezond, gedronken en gedanst, terwijl we heel Amsterdam vanaf het water bekeken.

De kapitein...

Ik en Maartje van Elle.

Halverwege de middag maakten we nog even een stop bij het Koningsplein voor een rondje DiscoBingo (waarbij je dus alle platen die je hoort af moet strepen op je bingokaart).

De DJ's van DiscoBingo

Gedurende de middag haakten diverse kleinere bootjes bij ons aan en deelden we bovendien drank en Elle Beach Bikini's uit aan enkele enthousiaste voorbijgangers.

De bikini's, die we uitdeelden, werden ter plekke aangetrokken.

Waar het allemaal om draaide: de Elle Beach!

Met onze muziek en onze bonte boot vielen we wel op. Overal langs de kant maakten mensen foto's en werden we toegejuicht.

Vanaf de bruggen maakten mensen foto's van de Elle Beach Boot.

Uiteindelijk gingen we door naar Strand Zuid voor een heerlijk feest. Iedereen kreeg een zomerse goodiebag en ik kreeg nog een extra prijs, omdat ik volgens een van de Elle meisjes het best gekleed was :-D

We varen richting Strand-Zuid.

Deze dames wachtten ons op bij Strand-Zuid.

Ik @ Strand Zuid.

Strand Zuid...

Naar huis met een goodiebag..

De inhoud van de goodiebag...

Van Stand Zuid gingen we weer met de boot terug naar de Singel en daarna op naar huis. Het was een heerlijk chill dagje.

Elle, bedankt!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top