Fashion

Report: Jimmy Choo voor H&M gekte

Claudia moest en zou afgelopen weekend iets scoren uit de Jimmy Choo voor H&M collectie. Op Fashionscene vertelt ze hoe deze speciale ochtend verliep én wat haar buit was!

“Het was natuurlijk al lang bekend! Uit 1500 winkels over de hele wereld zouden er 5 in Nederland zijn waar Jimmy Choo zijn speciale, voor H&M ontworpen collectie zou vrijgeven. Van tevoren kon je de collectie bekijken, dan kon je meteen op je doel afvliegen als je het zag. Ik was écht helemaal weg van een paar rode schoenen… ik ben niet zo'n big spender, maar hier had ik het geld graag voor over!

Vriendinnen konden helaas niet mee, maar gelukkig had ik nog een lieve vader… dus op 14 november stonden wij om 4 uur op. Hartstikke vroeg, maar we moesten naar Amsterdam rijden en de pont nemen. Al met al stonden we er om 6 uur. Er waren al 44 mensen! Na een kwartier werden bandjes uitgedeeld. Wij waren de derde groep en mochten om kwart voor 11 terugkomen, dan zouden we de Vip ruimte in mogen; alleen mensen met een bandje konden hierin. Wilde je alleen kleding kopen, dan kon je gewoon om 10 uur erin. Het was echt super georganiseerd, we kregen ook champagne, tijdschriften en parapluutjes tegen de regen! Mijn vader en ik zijn wat gaan drinken en om kwart voor 10 kwamen we terug: wat was het opeens druk! Toen de winkel om 10 uur open ging rende iedereen naar binnen; echt, wat een hysterie. Ik liep er rustig achteraan en zag, toen ik binnenkwam nog net dat het laatste jack van het rek werd getrokken. Binnen één minuut uitverkocht…

Bij de Vip ruimte was het ook druk, de zenuwen namen het haast over. Ik stond werkelijk te trillen op mijn benen. Na een tijdje was ik eindelijk aan de beurt en zag ik dat er nog maar 7 paar van mijn ''schatjes'' over waren! Als mijn maat er maar tussenzat… Toen het hek, eindelijk, na veel dringen, ook voor ons openging liep ik er snel naartoe. Wat was ik blij toen ik zag dat ik de een na laatste in mijn maat had!

Nu ik dit typ, kijk ik af en toe naar mijn schoenen. Zucht, wat zijn ze mooi. Het kostte wat, maar ik heb er totaal geen spijt van en als Chanel of Prada volgende keer ontwerpt ben ik gewoon weer van de partij…”

Deel dit artikel
Back to top