Fashion

Instagram dagboek: Chantal Bles

Chantal Bles is al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de styling van The Voice of Holland. Speciaal voor Fashionscene houdt Chantal een photo diary voor jullie bij met alle styling beelden en selfies backstage bij #TVOH. 

Hi lieve fashionista’s, Dit is alweer mijn tweede blog voor Fashionscene! En we zijn nu druk, druk en nog eens heel druk! Want de Liveshows komen er weer aan! Dus dat betekent veel outfits shoppen voor de kandidaten! #TVOH #Live

Heel geconcentreerd aan het shoppen bij @SuperOlcay #Supertrash. Wauw, wat een heerlijke inspirerende collectie!! Ik kan niet kiezen... #TVOH

Druk in de weer om met mijn styling meiden setjes te maken voor de kandidaten! #TVOH #lovemyjob #lifeofastylist

Net klaar met de laatste meeting van vandaag! Vergaderd over #TVOH 1e live show! Wat gaan ze zingen, wat wordt de uitstraling en wat gaan ze dragen.. Nu gaat de styling echt beginnen! #stylist #lifeofastylist met Chanice (@ckreukniet)

Via Twitter krijg ik wekelijks heel veel vragen naar wat de kandidaten dragen. Zo ook bij de Battles van afgelopen vrijdag. Ik heb een top drie gemaakt naar de meest populaire (meest gevraagde) outfits. Om te beginnen bij Anita. Zij droeg tijdens haar battle een groen peplum jurkje van Josh V (jawel, het merk van model en zakenvrouw Josh Veldhuizen!). #JoshV

Een andere populaire outfit van de Battles was de outfit van Mell. Zij droeg hier een outfit van Supertrash (SupertrashHQ).

En last but not least, deze twee powervrouwen. Kimberly en Yorlenine gaven een top performance met het liedje Problem van Ariane Grande. Ze waren allebei gehuld in outfits van Supertrash. @SupertrashHQ

Hoe gaaf! Hebben jullie al de nieuwe promo gezien van #TVOH LIVE? In deze promo zingen #TVOH kandidaten het liedje ‘BANG BANG’ van Ariane Grande, Jessie J en Nicki Minaj! Bekijk de promo hier.

Zo gaaf! Ik ben genomineerd voor de Grazia Fashion Awards 2014 voor de Fashion Stylist Award. Deze wordt in december uitgereikt. Ik zou het heel leuk vinden als jullie zouden stemmen! Als je stemt, maak je ook nog eens kan op een tof prijzenpakket. Dus STEM & WIN op www.grazia.nl!

Blijf dagelijks op de hoogte van Chantal outfits en styling werkzaamheden via Instagram en Twitter @chantalbles ! Dagelijks op de hoogte blijven van #TVOH styling? Volg dan ook de stylingmeiden Chanice (@ckreukniet) en Lianne (lianneloef) op Instagram!

Deel dit artikel
Back to top