Fashion

Report: modellen gaan los in Londen

Iedereen weet dat modellen party animals zijn. Van drank en drugs zijn de meeste modellen niet vies en dat kan bizarre taferelen opleveren. Denk aan Kate Moss op de voorpagina met een wit gepoederde neus.

Tijdens de Burberry after-party spotten wij de nieuwe Kate Moss. Niet qua looks, wel qua feestgedrag.

model

Modemensen houden van feestjes maar gaan niet vreselijk los. A; de hakken die ze dragen zijn vaak te hoog en B; je moet wel een beetje aan je reputatie denken met alle collega’s etc. om je heen. Netwerken is in op zo’n feestje vaak beter dan dansen. Wij hielden ons daar tijdens de fashion week niet aan en dansten er lustig op los. Samen met een paar beginnende modellen waaronder het zusje van Agyness Deyn (ik weet bijna zeker dat zij het was).

Ondanks haar bekende snoetje, was het haar vriendin die alle aandacht trok. Dat meisje was zo onder invloed dat ze compleet uit haar dak ging. Ze krioelde over de grond, gooide haar benen in de lucht en maakte koprollen. Ze was helemaal in trance en de ene na de andere foto werd geschoten. Wij vroegen ons natuurlijk meteen af wie dat meisje was. We kenden haar niet, maar ze had wel een bekend gezicht. Totdat we een dag later het foldertje van Topshop in handen kregen. Het meisje dat die avond daarvoor in een veel te kort jurkje op de grond lag, bleek het gezicht te zijn van de Christopher Kane voor Topshop collectie.

Ja, Londen heeft zijn nieuwe Kate Moss gevonden. Modellen weten hoe ze moeten feesten. Het is alleen jammer voor hen dat de paparazzi fotografen dat ook weten…(Marieke)

model

Deel dit artikel
Back to top