Fashion

Cosmo’s mooiste benen van Nederland 2009

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkste “mooiste benen van Nederland” verkiezing van Cosmopolitan plaats. Locatie: Hotel Arena in Amsterdam. Met een strakke skinny en hoge pumps (want: dan nog enigszins mooie benen) zette ik koers richting het evenement.

Uit alle inzendingen waren 25 dames geselecteerd om te strijden voor de titel. De deskundige jury bestond uit de hoofdredacteur van Cosmopolitan, Claudia Straatmans, Raquel Smolders van Gillette Venus Embrace,Renate Peters van House of Orange Models, de winnares van de Mooiste Benen van Nederland 2008 Sanae Chirar en Dirk Taat, bekend van Onderweg Naar Morgen.

Presentatie was in handen van Nicolette van Dam (en petje af, want ze deed het super) en Dennis van der Geest stond achter de draaitafels (ja, dat kan hij ook) om de meiden te begeleiden op de catwalk.

Filmpje:

Een aantal deelneemsters:

Vele benen passeerden en uiteindelijk koos de jury voor Ilse Danielle Martina uit Groningen. Zij won een aantal gave prijzen: een jaar lang gratis scheren met de Venus Embrace en een shoppingmiddag met een stylist ter waarde van € 555,-.  En natuurlijk een jaar lang de titel dat ze de mooiste benen van Nederland heeft! Ook verschijnt een reportage met haar in Cosmo. Iris: "Ik wilde dit heel graag winnen!! Ik heb alles op alles gezet en zelf even naar jurylid Dirk Taat geknipoogd!"

En ik kan het juryoordeel wel waarderen: de benen van de winnares waren inderdaad perfect. Lang, slank maar niet té dun en mooi getint. Applaus! (Monique)

Deel dit artikel
Back to top