Fashion

Fashionscene's choice: pretty in pink

Zo nu en dan krijg je een glimp mee van wie er achter Fashionscene zitten. Om ons wat beter te leren kennen is er iedere week Fashionscene's Choice, zodat we geen onbekenden voor elkaar blijven. Deze week is het weer de beurt aan FS's Zoë, die ingaat op wat (nog steeds!) haar lievelingskleur is.

Echt graag geef ik het niet toe, maar iedereen die me kent weet het toch: stiekem is mijn lievelingskleur nog steeds roze. Vroeger nam dat echt extreme vormen aan (hello knalroze kamer waar je een zonnebril voor nodig had om 'm te trotseren) - nu valt het gelukkig allemaal hartstikke mee. Ik heb geeneens roze meer in mijn kamer! En ik draag eigenlijk vooral donkere kleuren.

prettyinpink

Maar toch blijft het altijd kriebelen als ik iets roze's zie. En nu de zomer eindelijk is aangebroken betrap ik mezelf erop dat ik toch steeds meer roze items insla. Wat ik tot nu toe voor roze's heb verzameld? Knalroze Vans, een luchtige blouse, mijn nieuwste bikini voor dit jaar, tie-dye shorts, een lichtroze jeans, de perfecte trui voor zomeravonden en zo kan ik nog wel even doorgaan...

prettyinpink

Een hele kleine selectie uit mijn roze spulletjes

De hoogste tijd dus voor een shopping met de mooiste roze items!

prettyinpink

1. Suri sunglasses, € 12,95 van Nelly

2. Casio F-91WC-4AEF Digital Pink Watch, € 27,15 via Asos

3. Hibiscus silk signature shirt van Equipment, € 284,41 via My Wardrobe

4. Baggu Canvas Backpack, € 54,30 via Asos

5. Mani top, € 19,95 van Only

6. Martha pink leather brogue, € 208,25 via My Wardrobe

7. Peppy pink pants van Supertrash, € 99,95 via Welikefashion

Heb jij ook één favoriete kleur?

(Door: Zoë)

(Beeld: weheartit, eigen)

Deel dit artikel
Back to top