Fashion

Fashionscene's choice: Berlijn liefde

Zoals jullie misschien wel hebben opgemerkt, heeft Fashionscene nieuwe rubrieken! Om jullie te inspireren, maar ook om de Fashionscene crewbeter te leren kennen. In Fashionscene’s Scrapbook sneakten jullie al backstage bij de redactie, maar in Fashionscene’s Choice leren jullie de editors één voor één kennen. In de tweede episode van deze rubriek gaat Lenny naar Berlijn.

berlin

Jarenlang kwamen vrienden lyrisch enthousiast terug uit Berlijn. Wilde underground partynachten, fashion-forward without trying Berliners, voetbalvelden vol geweldige vlooienmarkten en kunstzinnige creativiteit galore. Tot vorig jaar moest ik het allemaal eerst zelf nog maar zien. Na een lenteweek vol spaß totdat je er misselijk van werd, was ook ik om. Berlijn is fantastisch! Met een grote voorliefde voor vintage, onstilbare struinhonger en vlinders voor rauwe creatieve plekken kon dit ook bijna niet anders.

berlijn

Afgelopen week waren Berlijn en ik voor de tweede keer samen. Oké, een golden sun en 25 graden doet veel voor een stad, maar het gezelschap van m’n nieuwe liefde maakte heel veel goed. Door het sneeuw en ijs zag ik nog steeds het knappe Berlijn. Gehuld in een dikke bontjas, muts, shawl, furry wantjes en wollen inlegzooltjes in m’n Clarks genoot ik wederom van de Duitse hipster stad.  

berlijn

Ook een tripje gepland naar een freezing stad of heb je nog wat inspiratie nodig om fashionable dat laatste restje winter door te komen? Wij shopten een aantal Berlin proof items bij elkaar.

berlijn collage

1: Asos Wide Brim Fedora Hat € 34,94

2: Monki Marina knit € 30

3: Michael Kors Faux fur coat € 295

4: Asos Skinny Cross Bangle € 8,39

5: Asos Turban Knot Headband € 2,80

6: Monki Amy top € 18

7: Asos Leather Black Sheepskin Mittens € 16,77

8: Halston Heritage Grey Pleated Maxi Skirt € 474,82

9: Clarks Originals desert Boot € 124,95

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top