Fashion

Report: De Stylight Fashion Influencer Awards in Berlijn

Afgelopen dinsdag stond Berlijn tijdens de Mercedes Benz Fashion Week geheel in het teken van modebloggers. Dinsdagavond werden er namelijk de STYLIGHT Fashion Influencer Awards uitgereikt. Stylight had een indrukwekkend jury panel uitgenodigd om de leukste, mooiste, inspirerende en vooruitstrevende bloggers te onderscheiden voor hun harde werk.
 
De awardshow werd gepresenteerd door Louise Roe. Het Britse stijlicoon vermaakte ons met haar snappy comments. Naast de grappige Louise hield, modeblogger van het eerste uur, Bryan Boy ons wakker met zijn scherpe en rake opmerkingen. Naast Bryan Boy zaten Sylvie Meis, topmodel Bar Refaeli, CEO van Stylight Benjamin Günther en Anita Tillmann in het jurypanel. Stylight had gekozen voor de underground locatie Stattbad in Berlijn. Na de awardshow draaide DJ Kinglade tot in de vroege uurtjes op de afterparty.
 
3 x Milano; Riccardo Polozzi (team The Blonde Salad), Linda Tol (woont tegenwoordig in Milaan) en pretty boy Mariano Di Vaio.
 
De Nederlandse modeblogger Linda Tol nam de award voor 'Rising star of the Year' in ontvangst. Stiekem hadden we al gehoopt dat Linda deze award zou winnen en niet alleen in het kader van support your local, maar vooral omdat ze erg goed is in wat ze doet en altijd stijlvol voor de dag komt.
 
De Nederlandse Anna Nooshin van de lifestyle website NSMBL greep mis en won helaas niet de ‘Most succesful blogger business' award. Deze prijs werd door Riccardo Polozzi van team 'The Blond Salad' binnen gesleept. Ook de mannen waren vertegenwoordigd. De knappe Mariano won de titel 'Best Men’s Blog'. De Italiaanse Mariano di Vaio van VDM Style verklapte dat hij dit jaar een plaat op gaat nemen. "Ik vind het erg spannend. Muziek is niet echt mijn ding maar ik doe het voor mijn fans." 
 
Winnares Kristina Balzan (Kayture) en jurylid Bryan Boy
 
Bryan Boy noemde authenticiteit als blogtrend van 2015. Op de vraag wat zijn favoriete hashtag is antwoordde Bryan. "Hashtag? Ik doe niet aan hashtags. Hastags zijn voor mensen die volgers nodig hebben, haha. Ik heb ze al." Zei hij met een knipoog.
 
Kristina Bazan van de blog Kayture won de titel 'Fahion Influencer of the Year'. Ook Kristina verklapte de muziek business in te gaan komend jaar. 


Emily Ekong (PR Stylight) interviewt jurylid Sylvie Meis


Modeblogger en winnares van de 'Best German Blog' award, Maja Wyhe


Dutchies Linda Tol, Lizzy van der Ligt en Hilmar Mulder


De beeldschone en super grappige Louise Roe...


De jury! Van links naar rechts; Bar Refaeli, Bryan Boy, Sylvie Meis, Anita Tillmann en Benjamin Günther.

Deel dit artikel
Back to top