Winnen

WIN: Een trip naar de Stylight Fashion Influencers Awards in Berlijn!

Helaas deze winactie is gesloten. De winnaars zijn reeds geselecteerd en hebben een mail ontvangen.

Tijdens de Berlijn Fashion Week vinden de Fashion Influencers Awards plaats. Stylight reikt tijdens deze spectaculaire awardshow prijzen uit aan de meest invloedrijke modebloggers en stijliconen ter wereld. En jij kunt hier samen met een vriendin bij zijn!

STYLIGHT Fashion Influencers Awards
20 januari 2015 is het zover! Voor de tweede keer vinden tijdens de Berlijn Fashion Week de 'Stylight Fashion Influencers Awards' plaats. De spectaculaire awardshow zal worden gepresenteerd door het Britse stijlicoon Louise Roe. De awardshow kan zich door de indrukwekkende lijst van gasten en genomineerden absoluut één van de meest fashionable events van Europa noemen. 

Programma
De avond bestaat uit het volgende programma: na een parade van internationale A-listers, stijliconen, modebloggers, vip's en modellen op de purple(red)-carpet zal er een modeshow plaats vinden van het lifestyle label Tigha
. Hierna vindt de uitreiking van de awards plaats. Een indrukwekkende jury zal awards uitreiken in maar liefst zeven categorieën, waaronder de 'Fashion influencer of the Year' award. Kortom, een avond om niet te missen. Lees hier meer details over de invulling van deze geweldige avond.


De winnaars van vorige jaar Aida Domenech, Negin Mirsalehi, Kenza Zouiten en Louise Ebel.

Om alvast in de stemming te komen kun je hier de video van de vorige editie van de 'Stylight Fashion Influencers Awards' bekijken.

Ben jij helemaal gek van fashion, trends en volg jij de modebloggers op de voet? Dan bieden wij jou nu de kans om deze spectaculaire avond vol fashion bij te wonen!

Wat kun je winnen?
Je wordt samen met je bestie door Stylight naar Berlijn gevlogen en krijgt een overnachting in Berlijn plus natuurlijk toegangskaarten voor de Stylight Fashion Influencers Awards / en de afterparty!

Wat moet je doen?
Like Fashionscene & Share de post op facebook hier. Vul de velden hieronder in en mail ons een foto van jezelf en je vriendin in jullie meest fashionable outfit naar info@fashionscene.nl. Wij kiezen dan over een week de winnares. Good luck girls!! 

Meer weten over de Stylight Fashion Influencers Awards? Bezoek dan de website van Stylight.

Deel dit artikel
Back to top