Fashion

What to wear: Jägerland

Jägermeister het likeurtje wat opa vroeger - en als de beste man nog leeft nu nog - dronk. De afgelopen jaren heeft het de status hip drankje bereikt. Say what? Mede door de Jägerland feestjes die op aller fijne underground plekken worden georganiseerd kun je nu luidkeels een Jägermeister bestellen, maar dan natuurlijk wel met je vintage band T-shirt, Levi's cut-offs en met je Clarks aan.

jager 

jagerfs  

jager


Het afgelopen jaar zijn wij meerdere keren op vakantie gegaan naar Jägerland en oh boy wat was dat een feestje. Opvallend in Jägerland is de overvloed aan hipsters met bijbehorende outfits. Vanavond is het weer zover in Westerunie en Westerliefde vindt een editie van Jägerland plaats. Uitgaande van de vorige fuifjes is het nogal belangrijk wat je aantrekt, dit niet hardop zeggen want eruit zien alsof je alles gevist hebt uit de Humana bak is juist rete-hot.

jager


Wij tippen je alvast een what to wear, zodat je precies weet wat je aan moet trekken. Zo sta je straks niet met een dom shirt met foute opdruk gekiekt op Facebook...

collage

1: Rosanna singlet Monki € 22

2: Gaia oorbellen Monki € 9

3: Aline Jacket Monki € 130

4: Thea Bag Monki € 20

5: Jeans Tight Almost Black Cheap Monday € 49,95

6: ASOS Triangle Ring € 10,55

7: Essie To buy or nor to buy € 13,12

8: Vans Denim Distressed Lace Up Trainers € 69,88

Jägerland 6 April

Westerunie & Westerliefde

Amsterdam

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top