Fashion

Denimwalhalla Vimodos

De jeans is een onmisbaar kledingstuk in onze toch al goedgevulde kast. Eén goede spijkerbroek is dan ook niet voldoende; we willen het liefst een lichte, donkere en gekleurde variant, een neat en destroyed jeans en een slim, straight en boyfriend model. Wat fijn dat het bij Vimodos jeansweek is: vanaf vandaag krijg je 10% korting op jeans!

Vimodos

Jeansadvies

Op Vimodos vind je jeans van merken zoals G-Star, Diesel, SuperTrash en Stenim. Maar ook van de misschien minder bekende, maar minstens zo mooie high-end labels Drykorn en Adriano Goldschmied vind je er exemplaren.

Misschien nog wel belangrijker dan het merk, is het model van je nieuwe denim. Ieder paar benen en billen heeft weer een andere pasvorm nodig. Om de juiste jeans voor jouw lijf te vinden, heeft Vimodos een pagina met jeansadvies in het leven geroepen. Hier krijg je informatie over de verschillende modellen jeans. Welke jeans past bijvoorbeeld bij je als je wat bredere bovenbenen hebt? En welke jeans valt mooi over je schoenen? Bootcut fit? Tapered jeans? Flared jeans? Vimodos legt het je allemaal uit.

Vimodos jeans

Online shoppen

Vimodos heeft naast een jeansparadijsje nog veel meer te bieden. Je kunt er onder andere terecht voor tops, jassen, jurkjes, accessoires en schoenen. Daarnaast is het mogelijk in de webshop op trends als ‘transparant’ en ‘leder look’ te shoppen en te winkelen in de stijl van fashion icons als Sienna Miller en Kate Moss.

Gratis verzending

Vaak vinden we het nogal een risico om een broek online te bestellen, omdat de pasvorm essentieel is. Het is daarom nice to know dat bij Vimodos verzending én retour altijd gratis is. Kijk, weer een drempel lager! Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis!

Zin gekregen om jeans te shoppen? Van vandaag tot en met woensdag 9 november betaal je als Fashionscene bezoeker met de kortingscode ‘Jeans10’ 10% minder voor je denim bij Vimodos! Bovendien maak je kans op een gratis broek naar keuze uit de collectie van Vimodos, door hun Facebook pagina te liken.

Heb jij al een jeans gezien die jij wilt bestellen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top