Fashion

Webshoptip: JasonWuStudio.com

De ontwerper Jason Wu is met een online inhaalslag bezig. En paar weken geleden begon Wu voor het eerst met twitteren en nu heeft hij de in New York gevestigde designer zijn website geherlanceerd met een heus e-commerce gedeelte.

Op JasonWuStudio.com vind je nu alleen nog zijn spring and pre-fall bags maar het assortiment in de Wu webshop zal snel worden uitgebreid. Om de herlancering te vieren vroeg Jason Wu fotograaf Tommy Ton van Jak & Jil blog om de Fall/Winter 2011 collectie te fotograferen op de straten van New York. De Argentijnse schone, Tati Cotliar stond voor de lens van Tommy.

tommy jason

tati

De totes en clutches met het herkenbare uiltje worden helaas nog niet naar Nederland verstuurd maar de shipping opties zullen snel aangepast worden. Het alterego uitlje is de muze van Wu en uit de naam van de uil (MissWu_NY) twittert de ontwerper dan ook. Een uil past goed bij hem aangezien hij vaak 's nachts werkt en dan de beste ideeën komen.

jason wu clutch

Wij zijn (net als blogger Bryan Boy) al helemaal smitten met de mini miss Wu phyton bag en keren onze spaarpot alvast om.

Naast de shop vind je op de website ook Jason Wu news met bijvoorbeeld celebs in zijn ontwerpen (zoals Michelle Obama!) en motivation songs of the week.

Fashionscene Favourites:

jason wu phyton

Mini Miss Wu Phython $ 2350

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top