Fashion

Shop must-have basics bij Site-Walk

Wij hebben weer een nieuw adresje ontdekt om ons online shop hart te kunnen ophalen Site-Walk is een webshop met een fijne collectie om je garderobe mee aan te vullen.Van jurkjes en jassen tot truien en tees. Goede essentials die niet mogen ontbreken in jouw kledingkast.

De webshop biedt een groot aantal must-haves: kwalitatieve basics en items die meer fashionable zijn. Denk print tops, varsity jackets en leuke maxi-jurken. Site-Walk wordt gevuld door jonge fashionlovers die weten wat de trends du jour zijn,  en die vertalen naar draagbare looks. De webwinkel werkt enkel met merken die een uitstekend design,die  een goede pasvorm en draagcomfort bijzonder hoog in het vaandel hebben staan. Labels die je vindt bij Site-Walk zijn Culture, Relish, ICHI, Dictionary en Crossroads.

Ook service-wise zit het wel goed met Site-Walk. Zo biedt de webshop goede ruilvoorwaarden, je betaalt gemakkelijk en veilig, en aankopen boven de €50,00 worden gratis bezorgd. In maart zijn dat zelfs alle aankopen! Dit alles maakt Site-Walk een nieuwe aanwinst voor je webshop-favorieten.

Site-walk

Fashionscene Side-Walk.nl favourites

Site Walk Favourites Site Walk Favourites

Links: top met schouderdetails van Crossroads voor €49,95

Rechts: spijkerblouse met pofmouwen van Dr.Denim voor €59,95

Site Walk Favourites Site Walk Favourites

Links: zijden top met geplooide hals van Dictionary voor €109,95

Rechts: gekleurde top van B-Young voor €49,95

Bestel snel je must-haves in de webshop Site-Walk!

(Tekst: Lenny)

 

Deel dit artikel
Back to top