Fashion

ONLY goes edgy met interactieve film

Het Deense label ONLY gaat met de lancering van een interactieve fashion film de edgy kant op. Het label met de focus op jeans was eerst vrij mainstream, maar nu spotten wij items die thuis horen in een meer underground fashionable garderobe.

only

In deze modische campagne film van ONLY beslist de kijker wat er gaat gebeuren. Drie coole meiden in de setting van een willekeurig klein stadje, ontmoeten een lokaal meisje. Ze gaan op de meest leuke en avontuurlijke manier op zoek naar onafhankelijkheid. Dat is het decor voor de nieuwe interactieve film campagne waarbij de kijker invloed kan uitoefenen op de film.

only

only

only

only

Zie je een leuke tank, denim jasje of flanel shirt voorbijkomen? Het is mogelijk om de kleding uit de film direct te kopen via de website van ONLY. Wij zagen op het ONLY witte doek een flink aantal items die wij graag zouden verwelkomen in onze kledingkast. Onze favorieten op een rij!

o only

Links: ONLY Hamptons cropped tanktop € 12,95

Rechts: ONLY Parka € 49,95

only only

Links: ONLY Knitwear sweater € 39,95

Rechts: ONLY Mickey SS cropped top € 19,95

De soundtrack van de film is gezongen door de 23-jarige Zweedse upcoming zangeres Linnéa Martinsson van het collectief Lune.  

l

Linnéa Martinsson

Bekijk de film op de Only because we can website.

Wat vinden jullie van ONLY nieuwe stijl en de film?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top