Fashion

Tom Ford fall 2012 collection onthuld

Tom Ford staat erom bekend zijn collecties maandenlang geheim te houden na de presentatie ervan. Zo nodigt hij bij zijn show alleen een select groepje fashion editors uit en is er een streng 'geen foto's en social media' beleid. Maar nu is er een video op YouTube uitgekomen met alle looks uit de Tom Ford fall 2012 collection!

Tom Ford AW12 collection

Slim hoor, die Tom Ford. Door zijn collectie volledig af te schermen van (rest van) de wereld, zorgt hij ervoor dat als hij wél beelden vrijgeeft, hij de volledig aandacht van de media heeft. Hysterie. Toch is de collectie niet helemaal verstopt gebleven. Gwyneth Paltrow droeg een prachtige white gown uit de collectie naar de Oscars.

Tom Ford

De tweede look uit de collectie kregen we te zien via Jennifer Lawrence. Zij droeg een black zippered dress uit de fall 2012 collection naar de première van Hunger Games.

Jennifer Lawrence

Bekijk hier de video met de complete fall 2012 collectie! In iets meer dan een minuut zien we alle -maar dan ook alle- looks voorbij komen. Maar let op, knipper niet, want dan heb je er zo twee gemist. Ach, lang leven de 'replay' button.

(Door: Daphne)

(Bron: Graziadaily.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top