Fashion

Julian J. Smith ontwerpt voor River Island

Elk seizoen geeft River Island met het "Design Forum" de kans aan een jonge designer om een collectie te ontwerpen voor de Britse keten. Deze keer is het de beurt aan Julian J. Smith. Deze Britse ontwerper is nog niet heel lang bezig, maar de designer heeft al een amazing portfolio en celebs als Victoria Beckham en Olivia Palermo in zijn fanclub.

olivia

Olivia Palermo in Julian J. Smith

Julian studeerde af aan de Royal Academy of Art in 2002 en werkte voor Roland Mouret voordat hij zijn eigen collectie op de markt bracht. Hij ontwierp onder andere een jurk voor Beth Ditto en kan Victoria Beckham en Olivia Palermo tot zijn fans rekenen.

Julian’s ontwerpen stralen carefree jeugdigheid uit, vooral door zijn kleurrijke grafische prints. Which we love! Het designkarakter van Julian past perfect bij de uitstraling van River Island, net zo jong, fabulous en fashion-forward als de talentvolle Brit. Een fijne samenwerking dus. De collectie bestaat uit vijftien items in opvallende prints met een hoog urban sport-delux gevoel. De items stralen zelfvertrouwen en fun uit en zijn makkelijk te combineren en multi-inzetbaar.

ri

Julian J. Smith voor River Island

De collectie werd eerder al aan het grote publiek voorgesteld tijdens London Fashion Week. Dit ging gepaard met de première van de video "Julian J. Smith for River Island" tijdens het eerste FASH/ON FILM festival in samenwerking met de British Fashion Counsil.

 

De collab van Julian J. Smith  X River Island is vanaf april verkrijgbaar bij River Island.

Wat vinden jullie van de collectie van Julian J. Smith voor River Island?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top