Fashion

Trend report: Printerette

Een kek bloemenprintje doet het altijd goed als de zon schijnt, maar voor aankomende zomer gingen de ontwerpers verder dan bloemen. Printjes zijn hot en kwamen dan ook in talloze varianten langs gewandeld over de catwalks. Van inpakpapier tot tropische jungle landschappen we raken niet uitgeprint!

Digitale fotoprints en floral beprinte items voerden hoogtij op de zomerse plankieren. Van Akris tot Mary Katrantzou en van Prabal Gurung tot Dries van Noten hadden voorliefde voor het printje. Ware kunstwerken waren er te zien op de spring-summer 2012 catwalks.

maryprint dries

Links: Mary Katrantzou spring-summer 2012 Rechts: Dries van Noten spring-summer 2012

topshop akris

Links: Topshop Unique spring-summer 2012 Rechts: Akris spring-summer 2012

De met prints overgoten collecties gingen tot het uiterste. Geen los beprinte items, maar top tot teen prints waren er veelvuldig. Is head-to-toe iets te exravagant voor jouw doen? Combineer dan een print broek met een pastel blouse of een printjes blazer met een mooie jeans. Uitpakken mag met de prints dit seizoen, maar hoeft natuurlijk niet.

sportmax dg

Links: Sportmax spring-summer 2012 Rechts: D&G spring-summer 2012

Zie hier wat favoriete printjes van de redactie

asos print vero

Links: ASOS Blazer In Floral Print € 90,84 Rechts: Vero Moda Leaf Print Gathered Shirt Dress € 36,34

stolen girlfriends preen

Links: Stolen Girlfriends Club Techno Floral Print Gothic Silk Shirt Dress € 288,00 Rechts: Preen Yellow Scuba Jersey Printed Top € 358,80

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top