Winnen

WIN: 4 complete looks van Ydence t.w.v. € 500,-//VERLOPEN

Ydence is hét merk voor fashionista's die kiezen voor betaalbaar design. Bekende bloggers als Laura van The World Looks Red en Tess van Daelen zijn er al in gespot en nu kan ook jij dit merk in de kast hebben hangen.

Betaalbaar design van hoogwaardige kwaliteit doet ons modehart sneller kloppen; en met prijzen tussen de € 49,90 en de € 89,90 komt Ydence deze belofte ook na. Het Nederlandse merk combineert prachtige stoffen en subtiele kleuren met een tikje 'rawness' dat terugkomt in de stoere detaillering. Ydence kenmerkt zich door opvallende snits en vrouwelijke, elegante looks. De perfecte  items om je eigen stijl te benadrukken.

De Spring Summer 2013 Collectie van Ydence bevat stoere, vrouwelijke items waaronder pantalons met bijpassende colberts, chique jurkjes en opvallende prints. Onze favorieten zijn absoluut het zomerse broekpak, de jumpsuits, de maxi-rokken en de trendy prints.

win ydence korting kleding lente zomer broekpak jumpsuit blazer blouse
Look 1: Top € 49,90, short € 49,90 en blazer € 69,90.

WIN!
Ydence geeft maar liefst vier Spring Summer 2013 looks weg ter waarde van meer dan € 500,-. Om kans te maken op één van deze prachtige looks volg je de volgende stappen:
Stap 1: like de Facebookpagina van Ydence.
Stap 2: Klk hieronder op meedoen en vul je naam en adresgegevens, topmaat en broekmaat in en vermeld welke look je wilt winnen.

Ben jij ook enthousiast over Ydence? Speciaal voor Fashionscene geeft Ydence 15% korting op de huidige collectie, bovenop de sale die net van start is gegaan!

Shop jouw outfits hier met de code: win12

win ydence korting kleding lente zomer broekpak jumpsuit blazer blousewin ydence korting kleding lente zomer broekpak jumpsuit blazer blouse
Look 2 (links): Top € 49,90 en broek € 69,90.
Look 3 (rechts): Top € 54,90 en broek € 69,90.

win ydence korting kleding lente zomer broekpak jumpsuit blazer blouse
Look 4: Jumpsuit, € 89,90.
Deel dit artikel
Back to top