Fashion

Prada stuurt Hollywood-sterren de catwalk op

Wat Tom Ford kan, kan ik ook. Dat moet Miuccia Prada gedacht hebben tijdens het casten van haar mannelijke modellen voor de FW12 show. Net als Ford huurde ze namelijk A-listers in om mee te lopen tussen de professionele models. Sterren als Jamie Bell op de catwalk in plaats van rode loper, ons hoor je niet klagen!

Nog voordat we ons kunnen vergapen aan al het fall-winter 2012 modemoois, vinden de herenshows voor datzelfde seizoen plaast in Milaan. Ook leuk, maar dan vooral vanwege de hordes male models. Modevirtuoos Miuccia Prada maakte haar FW12 show wat dat betreft nóg interessanter door een hele bups filmsterren in te huren als model. Onder meer Adrien Brody, Jamie Bell, Willem Dafoe en Emile Hirsch liepen - inclusief hun pokerface, het zijn niet voor niets acteurs - mee in de show. Work it!

Prada fw1213 nieuwtje collage4

Jamie Bell, Emile Hirsch

Prada FW1213 nieuwtje collage2

Victor Carril, Alex Carril

Prada FW1213 nieuwtje collage1

Adrien Brody, Tim Roth

Prada FW1213 nieuwtje collage3

Willem Dafoe, Garrett Hedlund

Prada FW1213 nieuwtje Gary Oldman

Gary Oldman

De hele show zien? Check dan het filmpje hieronder!

We weten natuurlijk dat Tom Ford voor zijn top secret spring-summer 2011 show ook allemaal big shots uit de entertainment-industrie inschakelde. Onder meer Beyoncé, Julianne Moore, Daphne Guinness en Lauren Hutton lieten toen hun beste catwalk walk zien. Wij zijn benieuwd of Miuccia Prada hetzelfde kunstje gaat flikken voor de vrouwelijke show over een paar weken!

Welke Hollywood-ster wil jij wel over de catwalk zien paraderen?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top