Fashion

Victoria's Secret goede voornemens

Nog één nachtje slapen en dan is het oud en nieuw! Victoria's Secret zou Victoria's Secret niet zijn als ze niet gebruik maken van de gelegenheid en met een video komen. Je kunt tenslotte lingerie overal aan koppelen. In de nieuwste video vertellen de bloedmooie Angels over hun goede voornemens voor 2012.

New Year

Victoria's Secret is slim. Je zet een camera op de Angels, stelt ze een vraag en de rest gaat vanzelf. De dames zijn namelijk naast prachtig ook nog eens verleidijk, grappig en cute. Helemaal niet vervelend om naar te kijken!

Victoria's Secret New Years Resolutions

Victoria's Secret Angels

Naast hun goede voornemens wordt er gevraagd naar welke kleur panties ze gaan dragen met nieuwjaar, omdat elke kleur een eigen betekenis heeft. Adriana Lima is de grote ster in de video. Het is ons al eerder opgevallen dat de Braziliaanse beauty zich heel erg comfortabel voelt voor de camera. Ze is zichzelf (knettergek), heeft zelfspot en is daarom ook zo leuk om naar te kijken.

Doutzen Kroes doet de Nederlandse nuchterheid eer aan en is haar ingetogen en bescheiden, maar niet minder mooie zelf. Adriana Lima en Doutzen Kroes worden vergezeld door Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson en Lily Aldridge.

Heb jij al goede voornemens voor 2012?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top