Fashion

10x best dressed dames van 2011

Dagelijks zien we de meest beeldige outfits op ons scherm voorbij komen, maar welke celebs hebben ons het meest geboeid met hun personal style? Wij stelden een top 10 op met de best dressed ladies van 2011!

Fashion weeks, premières, openingen... er waren in 2011 weer genoeg redenen voor celebs om zich in hun mooiste ensembles te hijsen. Uit de grote poel met fashionable actrices, zangeressen, stylisten, modellen en andere invloedrijke persoontjes kozen wij tien dames met de meest fascinerende, eigenzinnige en natuurlijk mooie stijlen!

Blake Lively

Gossip Girl Blake Lively zal niemand ontgaan zijn. Het acterende modepopje is in 2011 onder meer gebombardeerd tot oogappel van Christian Louboutin en het gezicht van Chanel's tassenlijn. Bovendien is deze label queen niet bang om risico's te nemen op modegebied. Wat dacht je van de Lanvin dress met bijzondere halslijn (zie collage, rechtsonder) en het gevederde Marchesa jurkje (rechtsboven)?

10x best dressed dames van 2011 blake lively collage

Chloë Moretz

Jonkie Chloë Moretz is een name to watch, zowel op acteer- als stijlgebied. Deze pas 14-jarige actrice weet wat ze wil, namelijk een indrukwekkende acteercarrière en setjes van Dolce & Gabbana, Kenzo en Stella McCartney om aan te trekken naar haar eigen premières en feestjes van fans als Tommy Hilfiger. Dat belooft wat voor de komende jaren!

10x best dressed dames van 2011 chloe moretz collage

Solange Knowles

Zo vaak als zuslief Beyoncé een single uitbrengt, zo vaak verandert Solange Knowles van haarstijl. Van grote afro en tulband om de lokken tot lange vlechten en een kort koppie: been there, done that. Qua kledingstijl is deze hippe moeder wat constanter, want haar outfits zijn altijd funky, vrouwelijk en kleurrijk. Beyoncé mag dan beroemder zijn, 'zusje van' Solange heeft wat ons betreft de meest originele style.

10x best dressed dames van 2011 solange knowles collage

Florence Welch

Al meerdere malen hebben we onze liefde geuit voor de dromerige Hippie 2.0 stijl van zangeres Florence Welch. Ook de Gucci familie, Karl Lagerfeld en de Britse Vogue redactie zijn fan van haar unieke verschijning. Niet zo gek dus, dat nachtegaaltje Florence in deze top 10 staat.

10x best dressed dames van 2011 florence welch collage

Giovanna Battaglia

Giovanna Battaglia is de droom van iedere streetstyle fotograaf. De L'Uomo Vogue editor was in 2011 zoals gewoonlijk gehuld in beprinte, vrouwelijke en perfect gestylede outfits, die Italiaanse glamour uitademen. We kunnen haast niet wachten tot haar volgende fashion week looks in 2012!

10x best dressed dames van 2011 giovanna battaglia collage

Michelle Obama

Goed geklede royals en first ladies zijn er tot onze grote vreugde genoeg, we noemen een Prinses Máxima en The Duchess of Cambridge, Kate Middleton. Maar onze favoriete dame met een fancy titel en dito stijl is toch wel Michelle Obama. Zowel haar designer galajurken als kleurrijke casual outfits (die ze óók bij H&M shopt!) zijn om vrolijk van te worden. Mrs. Obama's stijl is een perfecte mix tussen gepast - zoals het een echte lady betaamt - en vooruitstrevend.

10x best dressed dames van 2011 michelle obama collage

Emma Stone

Hollywood nieuwkomer Emma Stone is niet alleen goed in meer dan geestige personages neerzetten. Ook rode loper-momenten zijn inmiddels een specialiteit geworden. Haar (meestal) rode lokken, bleke huidje en attitude geven de Calvin Klein, Lanvin en Jil Sander outfits die ze draagt nét dat scherpe randje, waardoor ze opvalt tussen de rest.

10x best dressed dames van 2011 emma stone collage

Rosie Huntington-Whiteley

Model turned actress Rosie Huntington-Whiteley zou er nog prachtig uitzien in een vuilniszak, maar gelukkig schrijdt ze liever in sleek en sexy jurken van Haider Ackermann en Gucci over de rode lopers van Hollywood. Met haar modische verschijning geeft ze zelfs 'Transformers' premières (excusez voor de fans) de nodige allure.

10x best dressed dames van 2011 rosie huntington-whiteley collage

Shala Monroque

Van alle editors, modellen en stylisten die je tijdens fashion weeks spot, is er niet één zo fan van eyecatching oorbellen als de goedlachse Shala Monroque. Ook draagt deze fashionable jet setter graag kitten heels en zo'n beetje alles van Prada en Miu Miu. Van dit soort speelse outfits gaan wij nou ook glimlachen.

10x best dressed dames van 2011 shala monroque collage

Tilda Swinton

De androgyne trend van nu zag actrice Tilda Swinton al járen geleden aankomen. Dankzij haar bijna make-uploze snoet, cleane outfits en korte kapsel, worden haar toch al androgyne features nog eens extra kracht bijgezet. Dankzij de cleane Haider Ackermann, Lanvin en Jil Sander items die ze het afgelopen jaar droeg, is ze de hekkensluiter van dit best dressed lijstje.

10x best dressed dames van 2011 tilda swinton collage

Wie is volgens jou de best geklede celeb van 2011?

Smaakt dit fashioanble lijstje naar meer? Check dan zeker ook onderstaande artikelen, allemaal uit onze '10x' rubriek!

- 10x mannelijke fashion bloggers

- 10x Disney in de mode

- 10x behind the scenes bij modebedrijven

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top