Fashion

Win een trip naar New York!

Shoppen bij Victoria's Secret, cupcakes eten bij Magnolia Bakery en wandelen door Central Park. Staat New York ook hoog op jouw lijstje, maar laat je bankrekening het niet toe? No worries. Je kunt nu namelijk met het beautymerk New York Color een trip naar The Big Apple winnen! Wil jij kans maken op deze te gekke prijs? Lees dan snel verder!

Begin deze maand lieten we jullie kennis maken met de nieuwe, fabulous en betaalbare make-uplijn New York Color. Nu komt het beautymerk met wel iets héél leuks: je maakt namelijk kans op een reis voor twee naar New York City!

Op dit moment is Fashionscene's Evelien in deze geweldige stad om haar American Dream waar te maken. Wil jij ook de sfeer proeven van the city that never sleeps? Doe dan mee aan de winactie en wie weet zit jij binnenkort met een vriendin of je lief in het vliegtuig!

 

Om kans te maken op deze fantastische prijs (of 1 en van de 100 lipstains) moet je de Facebook-pagina van New York Color liken, je e-mailadres invullen en de actie delen met je vrienden. Appeltje, eitje! Doe snel mee!

Deel dit artikel
Back to top