Fashion

H&M spring-summer 2012 preview

Deze week vonden de persdagen plaats. Hier zagen we de nieuwste collecties voor volgend seizoen. Eerder deden we al verslag van onze favoriete items uit de spring-summer 2012 collecties en there's more to come. Aan onze all time favourite H&M met haar spiksplinternieuwe collectie wijden we een apart artikel, want al dit moois moeten we gewoon met jullie delen!

H&M s/s 2012

 

Fruittinten en whites

Donderdagmiddag konden we in de H&M showroom de spring-summer 2012 collectie bewonderen. Het eerste wat wij bij binnenkomst spotten, waren de vrolijke, felle kleuren met fruittinten zoals geel, oranje en appelgroen. Al snel zagen we ook andere zachtere kleuren zoals abrikoos, roze, blauw en grijs en naast all that color was er ook een lijn met whites en nudes. Ook met de materialen wordt flink geëxperimenteerd: katoen, jersey, zijde, leer, organza en linnen geven bestaande silhouetten een vernieuwde uitstraling.

H&M S/S 12

Gekleed en soepelvallend

De kenmerken van de H&M’s damescollectie zijn zachte en scherpe belijningen: geklede en soepelvallende silhouetten. Een combinatie van moderne snit en romantische vrouwelijkheid, waar je alle kanten mee op kunt. De key items uit de collectie zijn het scherp gesneden witte pak, mouwloos leren vest, overhemdjurk, wikkeljurk, kimonojasje, kort quilt jasje en wijde pantalon. En deze key items combineer je natuurlijk met de key accessoires: armbanden, leren kettingen, clutch en de spierwitte zonnebril. Bij de schoenen zagen we retro veterschoenen of houten plateauzolen.

H&M S/S 12

H&M S/S 12

Favourites

Waar wij van Fashionscene vooral wild van werden, waren de accessoires. De two tone clutches, de satchels, de leren ketting en pump met blokhak hebben ons hart gestolen. Ook de blauwe kimono en gelakte Creepers staan al op ons verlanglijstje. Like like like!

H&M S/S 12

Zie jij al items uit de voorjaarscollectie die je sowieso gaat scoren?

(Door: Daphne)

(Beeld: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top