Fashion

It's all in the details

Aandacht voor mode betekent niet alleen een focus op kleding. De accessoires zijn minstens zo belangrijk! Wij vertellen je welke details van je outfit het komende seizoen extra aandacht verdienen.

Met name de meest eye popping juweeltjes zijn momenteel booming. Zo komt Prada binnenkort met een shiny sieradencollectie. Wat je nog meer staat te wachten op accessoiregebied? Wij vertellen het je!

Statement oorbellen

Nog geen gaatjes in de oren? Laat ze dan maar snel schieten, want in het oog springende oorbellen vormen een onmisbaar accessoire voor de komende seizoenen. Gigantische ringen met kralen, haute couture voor in de oren en veren; niets is te gek!

It's all in the details oorbellen collage

it's all in the details we like fashion oorbellen it's all in the details supertrash oorbellen

Links: oorbellen met veren van Club Manhattan, via We Like Fashion (€ 19,95)
Rechts: lange oorbellen van Supertrash (€ 19,95)

Hooggesloten kraagjes

Een gepast décolleté is altijd een optie, maar precies het tegenovergestelde is nu pas écht modisch: het hooggesloten kraagje. Alles keurig op z'n plek dus. Nu is de hooggesloten blouse niet een los accessoire, maar de Peter Pan collar wel! De bedekte hals is een grote spring-summer 2012 trend en enkele dappere dodo's wagen zich er nu al aan.

It's all in the details kraagje collage

it's all in the details asos kraagje it's all in the details asos kraagje2

Links: leren Peter Pan kraagje van Asos (€ 19,57)
Rechts: wit kraagje met (nep)parels van Asos (€ 19,57)

Handtassen

Praktisch, dat moet een tas toch vooral zijn voor de Hollandse dames. Want er moet van alles in: agenda, telefoon, sluitels, make-up, zonnebril, tissues en ga zo nog maar even door. Gelukkig zijn er ook ladies die snappen dat niet alles alléén om gemak hoeft te draaien. Een goed en origineel design kan echt wel samengaan met een handig formaat tas of extra vakjes! Het bewijs: de grootste streetstyle blogs en een merendeel van de spring-summer 2012 catwalks. De tassen zijn een mix tussen girly en ladylike en dus praktisch en fashionable.

It's all in the details handtas collage

it's all in the details asos handtas luipaard it's all in the details we like fashion fab

Links: leren shopper met luipaardprint van Asos (€ 97,84)
Rechts: rood-roze handtas van Fab. via We Like Fashion (€ 139,95)

Chokers

Laten we het nog eens benadrukken: chokers en cuffs zijn must-haves voor in je sieradenkist. In tegenstelling tot de subtielere vriendenarmbandjes en parelkettingen, maak je met slechts één choker om de hals (of cuff om de pols) direct een grote impact.

It's all in the details choker collage

it's all in the details choker asos it's all in the details choker asos2

Links: choker met roosmotief van Asos (€ 23,48)
Rechts: goudkleurige choker met stenen van Asos (€ 19,57)

Hang jij jezelf altijd vol met accessoires?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top