Fashion

Shop de kantoor look

Een office look betekent niet dat jij je persoonlijke stijl helemaal achterwege moet laten. Wel wordt vaak gewaardeerd dat je een beetje sharp voor de dag komt. Met de trends van dit seizoen is het wat gemakkelijker om passende kantoorkleding te vinden. De minimalistische of androgyne look leent zich goed voor de kantooruren. Bij Shopscene zochten wij de mooiste items bij elkaar voor jouw kantoor look.

shopscene office

Van blazers tot panty's

Een blazer is een perfect item voor achter de computer. Gelukkig komen blazers in verschillende fashionable exemplaren, dus kan je naar hartelust afwisselen tussen een on-trend oversized jack of juist een sexy (maar niet te) strak gesneden versie.

De androgyne look biedt ook een fijn scala aan workwear, denk: loafers, brogues, bretels, blouses, stropdasjes. Vrouwelijkheid is natuurlijk ook heus toegestaan op de werkvloer, draag een mooie kokerrok met een blouse erin gestopt. Een belangrijk key item op kantoor is de panty of een mooie maillot, hiermee kan jij je persoonlijke touch toevoegen aan de werklook.

asos office asos pink

Links: Asos crepe pleat trousers € 25,64

Rechts: Asos Crop blazer Raw € 37,18

blouse shirt vm only office

Links: Lune Tunic € 34,95 Vero Moda

Rechts: Drapy Ex Party € 24,95

mulberry wardrobe laarsjes werk

Links: Mulberry Black Oversized Taylor Satchel € 1190

Rechts: Moss Green Pretty € 180

sjaalkolibri ballerinacafemoda

Links: Black Lily Luella € 49,90

Rechts: Zwarte Ballerina € 39,90 Cafe Moda

Check online shopping portal Shopscene voor nog meer kantoor look items!

We shopten eerder al een boyfriend, colorblocking, festival, sportieve, beach, safarien minimal look voor je bij elkaar.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top