Fashion

Swatch gaat voor uniseks

Swatch probeert graag nieuwe dingen uit op horlogegebied: samenwerkingen met fashion designers, kleuren volgens de laatste modetrends en comfy materialen. Dan heeft het Zwitserse merk ook nog de uniseks Full-Blooded collectie, die nu is uitgebreid met tien nieuwe modellen. Deze stoere collectie is zowel voor jou, als the boyfriend geschikt!

  

De Full-Blooded lijn maakt al een tijdje deel uit van het toch al uitgebreide Swatch imperium, maar nu wordt de collectie aangevuld met tien nieuwe horloges in drie verschillende stijlen. De eerste vijf horloges in matte kleuren zijn eigenlijk ontwikkeld voor de man, maar daarom niet minder geschikt voor de stoere fashionista.

Swatch full-blooded serie matte horloges man

De tweede stijl is meer gericht op the ladies. De sprekende kleuren, waaronder een mooie ruby tint, vormen een opvallende combinatie met de kristallen en witte wijzers.

Swatch full-blooded serie drie horloges vrouw

De laatste twee modellen zijn - net als de rest van de nieuwe exemplaren - hartstikke uniseks. Als je wel écht van de bad ass accessoires bent tenminste. De kristallen zijn ditmaal vervangen door een zilver doodshoofd op de wijzerplaat van het horloge. Er zijn nog matchende kettingen met doodshoofden als hangers in roestvrij staal met kristallen of zwart PVD.   

Swatch full-blooded collectie collage

De comfy Full-Blooded horloges bestaan allemaal uit een lichtgewicht aluminium band, een plastic horlogekast en datumaanduiding. De prijzen van de horloges variëren van €119,- tot €125,- en de kettingen kosten tussen de €40,- en €47,50.

Wat vind jij van de nieuwe Full-Blooded watches?

(Door: Joyce)

 

Deel dit artikel
Back to top