Fashion

Kleurrijke nieuwe collectie van Swatch

Maandagmiddag presenteerde Swatch de nieuwe collectie met horloge-fijns. Verschillende collecties werden die middag gepresenteerd, waaronder de Swatch Animal Colletion. Dus was dierentuin Artis de aangewezen plek voor het horloge event.

snaky

De Snaky collectie, de drie rechter horloges zijn bedekt met zalmhuid.

De Swatch Animal Collection bestaat uit wilde printjes voor de pols. Vijf nieuwe Gent Originals met zwart-wit zebraprint en fluor kleurige horlogekasten. De tweede Animal lijn Snaky met, zoals de naam al een beetje weggeeft, slangenprint watches. Een aantal van de Snaky horloges zijn van gekleurde zalmhuid gemaakt.

Dat kleurtjes hot zijn voor deze zomer heeft ook Swatch begrepen; de nieuwe Gent Coloured Collection heeft fashionable felgekleurde modellen om jouw colorblock outfit compleet te maken. De Lady Collection heeft ook heerlijke zoete ijsco kleurtjes. De trendy nieuwe lijn bestaat uit tien lange smalle banden die twee keer om de pols gewikkeld kunnen worden. Ze zijn er in de kleuren perzik tot azuur.

swatch colour

Boven: de swatch coloured gents collectie. Onder: Lady collectie. Van zoete tot felle neon kleurtjes.


swatch lady

Swatch is niet vies van een toffe collab; dit seizoen werkt het label samen met de Amerikaanse ontwerper Jeremy Scott, de Duitse kunstenaar Markus Linnenbrink en de Noorse snowboarder Terje Haakonsen. Jeremy Scott staat bekend om zijn liefde voor popcultuur, excentriciteit en streetwear. De drie horloges die Scott heeft ontworpen zijn echte musthaves voor horlogefreaks en Scott fans.

swatch jeremy scott

Al de nieuwe collecties liggen nu in de winkel.

Ren jij naar de winkel voor een nieuwe Swatch om je pols?

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top