Fashion

Saint Tropez lanceert perfecte jeans

De zoektocht naar de perfecte jeans, wordt ons vrouwen anno 2011 wel heel makkelijk gemaakt. Na Levi's en Liu Jo lanceert Saint Tropez een jeanslijn met de perfecte fit. Met 18 verschillende stijlen onderverdeeld in de fits regular, comfort en skinny garandeert het kledingmerk de perfecte jeansmatch.

Saint Tropez Jeans

Press Only Saint Tropez Press Only Saint Tropez

Dat voor iedereen de perfecte jeans ertussen zit durft het Deense merk met zekerheid te zeggen na een wetenschappelijk onderzoek van duizenden damesjeans en door het vrouwelijk lichaam onder de loep te nemen doormiddel van 3D-scanning.

Waar dat in resulteerde is een complete jeanslijn met achttien verschillende soorten jeans -van vrouwelijk skinny tot stoerdere loose-fit jeans- met elk een eigen pasvorm. De tailles variëren van low tot high waisted en de wassingen van licht verwassen grijs en vaal blauw tot aan diep donkerblauw en zwart.

De jeans zijn naar gelegenheid te combineren met de rest van de Saint Tropez collectie, zodat je altijd gedressed to the occassion de deur uitgaat. Of je de jeans nou chique of casual combineren, op Shopscene vind je de perfecte match!

Saint Tropez op shopscene

Links: Saint Tropez top met gedrapeerde hals voor €25,- en rechts: T-Shirt voor €27,95.

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top