Fashion

New: Zoe Karssen zomer 2011

Zoe Karssen is het merk voor tough chicks. Stoere, maar simpele T-shirt die op talloze manieren zijn te combineren. Ga voor casual met een jeans en all stars, of voor de rock chick-look met een afgescheurde jeans en een gekke panty! Met de nieuwe collectie vol prints en nieuwe modellen ben je bij Zoe Karssen helemaal aan het juiste adres voor een rock 'n roll outfit.

Ga jij regelmatig naar festivals of maak je deze zomer een road trip? Dan zijn de shirts van Zoe Karssen perfect! Met een loose fit zitten de tees erg lekker en met de leuke prints zie je er ook nog eens goed uit. Het handige aan de Zoe Karssen T-shirts is dat je ze eigenlijk voor ieder moment van de dag kan dragen, mits je ze maar op een andere manier stylet.

In haar nieuwe collectie heeft Zoe extra aandacht gegeven aan T-shirts met een boyfriend fit. Lekker baggy en oversized mag helemaal met deze fantastische shirts. En wordt het wat kouder? Dan haal je toch gewoon je Zoe Karssen sweater uit de kast.

Zoe Zoe

Zoe Zoe

zoe zoe

zoe zoe

 

Ook hier op de redactie zijn we allemaal een groot fan van Zoe Karssen. Fashionscene's editors Evelien en Lenny hebben allebei al een aantal Zoe Karssen tops in hun kast hangen. En zonder dat ze het van elkaar wisten hebben ze hetzelfde T-shirt met vleermuisjes gekocht.

lenny

Fashionscene's Lenny met haar Zoe Karssen T-shirt

Dat Zoe erg druk is met haar nieuwe merk -Zoe Karssen bestaat namelijk nog maar een jaar!- is ons wel duidelijk. Ze houdt dan ook een eigen blog bij, waarop ze een overdosis inspiratiefoto's op post. Voor fashionista's die graag plaatjes kijken is Zoe's blog zeker een kijkje waard!

blog

De shirts en sweaters van Zoe Karssen zijn te bestellen op Welikefashion.com en Asos.com. Houd je niet van online shoppen en wil je toch graag Zoe Karssen T-shirts hebben? Kijk dan even op de website voor de verkooppunten.

Welk Zoe Karssen shirt of sweater ga jij aanschaffen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top