Fashion

10x hobby's van modellen

Voor modellen is fashion showen just a job. In hun vrije tijd doen ze het liefst totaal andere dingen. Wij zochten van tien topmodellen uit wat hun grootste hobby's zijn. We verklappen je alvast dat één van hen het liefst achter het schaakbord zit!

10x hobby's van de modellen chanel dj en rosie acteren

Links: Chanel Iman hangt in haar vrije tijd graag de coole DJ uit. Haar grootste gig tot nu toe is draaien tijdens de lancering van Sonia Rykiel's knitwear lijn voor H&M.
Rechts: And... action! Rosie Huntington-Whiteley neemt in actiefilm Transformers 3 de rol van actrice Megan Fox over. Ook Gemma Ward, Lily Cole en Doutzen Kroes maakten al eens de overstap naar het witte doek.

10x hobby's van modellen doutzen kroes zeilen

Doutzen Kroes reisde met Johnny de Mol af naar Oeganda, voor Johnny's programma Waar is de Mol? Als verrassing gingen de presentator en het topmodel zeilen op het Victoriameer, een grote hobby van de Friezin.

10x hobby's van de modellen carmen schaken en daria snowboarden

Links: Carmen Kass is duidelijk een beauty met brains. Deze knappe kop werd namelijk in 2004 tot voorzitter van de Estonian National Chess Leage verkozen. Ze is bovendien samen met een Duitse schaakkampioen, dus schaken zal ze nog steeds veel doen.
Rechts: Daria Werbowy is meer een tough chick. Haar grootste hobby's zijn basketballen, snowboarden en zeilen.

10x hobby's van de modellen sasha schilderen en coco dansen

Links: Sasha Pivovarova is backstage bij fashion shows 9 van de 10 keer met een schetsboek in haar hand te spotten. Vroeger bezocht ze kunstgalerijen met haar moeder, tegenwoordig verschijnt haar eigen teken- en schilderwerk in de Franse Vogue en in een boek van Karl Lagerfeld.
Rechts: Coco Rocha deed voor haar doorbraak als fashion model fanatiek aan Iers dansen. Jean Paul Gaultier wist van Coco's 'dansgeschiedenis' af en liet haar tijdens zijn fall/winter 2007 show olijk over de catwalk dansen.

10x hobby's van modellen karlies kloss ballet

Karlie Kloss weet als geen ander hoe goed ballet voor je houding is. Ze heeft haar elegante catwalk loopje ongetwijfeld aan haar hobby te danken en ze wordt regelmatig als sierlijke danseres gecast voor editorials.

10x hobby's van de modellen agyness blog en gisele yoga

Links: Agyness Deyn heeft niet een sport, maar haar online magazine als grootste hobby. Samen met BFF Fiona Byrne runt het Britse model het virtuele tijdschrift NAAG, met artikelen over beauty, mode, cultuur en reizen.
Rechts: Gisele Bündchen heeft haar strakke lijf vast aan haar sportieve hobby's te danken: Anusara yoga en volleybal. En -toegegeven- waarschijnlijk ook een beetje aan haar jaloersmakende genen...

Heb je na deze editie van onze '10x' rubriek nog meer behoefte aan fashionable lijstjes? Check dan zeker ook onderstaande artikelen!

- 10x vreemde beauty looks

- 10x fashion designer samenwerkingen

- 10x schandalen in de mode-industrie

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top