Fashion

Haute parfumerie: Trésor in Love

Meer dan twintig jaar geleden creëerde Lancôme een parfum, dat de status van een klassiek parfum verkreeg binnen de ‘haute parfumerie’: Trésor. Net als van klassiekers in fashion worden wij ook gelukkig van klassiekers in parfums. Nu heeft Lancôme hun classic een vernieuwende touch gegeven. Met Trésor in Love begint Lancôme een nieuwe liefde in het hart van Parijs.

In Parijs, de stad waar verliefd worden net iets makkelijker gaat, komen de liefde en het lot samen. Trésor in Love geeft ons vlinders en wij geven ons er graag vol overgave aan over. De muze van Trésor in Love is positief, stralend en onbezorgd. Trésor in Love weerspiegelt de onweerstaanbare ‘joie de vivre’ van deze verliefde jonge vrouw.

 

tresor

De sensualiteit van het parfum zit in de fruitige feel. Lancôme liet Dominique Ropion en Véronique Nyberg, twee getalenteerde parfumeurs, het klassieke Trésor geheel vrij herinterpreteren. Het originele Trésor, een oriëntaalse bloemengeur, wordt met Trésor in Love omgezet tot een moderne variant met fruittonen in de basis.

De klassieke flacon van Trésor is getransformeerd tot een meer fashionable exemplaar met een roos van zwart satijn aan de hals van het flesje.

Trésor in Love is verkrijgbaar vanaf € 47,50 voor een flacon van 30 ml.

Deel dit artikel
Back to top