Fashion

Celebs voor H&M FAA Collectie

De jaarlijkse Fashion Against Aids (FAA) collectie van H&M heeft dit jaar de vorm van een uniseks kledinglijn. De pastelkleurige collectie bestaat uit shirts, tanktops, sweatpants, hoodies en jumpsuits. Traditiegetrouw wordt de FAA collectie gesupport door een aantal celebs. Dit jaar zijn dit Selma Blair, Penn Badgley, Keri Hilson, Sky Ferreira, Akon, Nikki Reed, Ginnifer Goodwin, Scissor Sisters, Shiloh Fernandez en The Misshapes.

sky ferreira

Sky Ferreira

selma

Selma Blair

nikki ginnifer

Nikki Reed en Ginifer Goodwin

25 procent van de opbrengst gaat naar de non-profitorganisatie Designers Against Aids (DAA) en verschillende andere internationale hiv/aids preventieprojecten. Selma Blair over de nieuwe FAA collectie: "Ik vind het heel toepasselijk dat deze collectie een androgyne stijl heeft, omdat de ziekte zowel mannen als vrouwen treft. Het is een universele kwestie en gaat ons allemaal aan. Deze ziekte kan vermeden worden en daarom is het des te triester als je bedenkt dat we ons uit pure onwetendheid blootstellen aan het gevaar op besmetting."

iwear icare

brain

sweatpants

Ieder item uit deze veelzijdige collectie draagt bij tot de verspreiding van de boodschap over hiv/aidspreventie. Vanaf 26 april is de collectie online en in de Divided stores verkrijgbaar.

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top