Fashion

Dolce & Gabbana lanceren collectie voor Naomi Campbell

Om te vieren dat Naomi Campbell dit jaar 25 jaar in het modellenvak zit, besloten designers Dolce en Gabbana een collectie aan het Britse topmodel te wijden. Ze kwamen op de proppen met een veertiendelige t-shirtcollectie waarin Naomi zelf de hoofdrol speelt. De t-shirts zullen zij persoonlijk signeren tijdens Vogue’s Fashion Night Out.

De veertien t-shirts zijn allen voorzien van een foto van Naomi Campbell. De foto’s werden gemaakt door diverse topfotografen zoals Steven Klein, Mario Testino, David LaChapelle en Bruce Weber.

Met de t-shirts eren Stefano en Domenico niet alleen hun goede vriendin Naomi Campbell, maar steunen ze gelijk ook het goede doel. Een deel van de opbrengst van de t-shirts gaat namelijk naar Fashion for Relief, het charity-project waar Naomi Campbell zich al enige tijd voor inzet.

Tijdens de Fashion Night Out van Vogue zullen de D&G x Naomi Campbell t-shirts voor het eerst verkocht worden. Voor wie niet naar Fashion Night Out gaat, zijn de t-shirts vanaf 21 september gewoon in de winkel te koop.

Deel dit artikel
Back to top