Fashion

Nieuwe H&M Home collectie

Vandaag werd in de showroom van H&M de nieuwe home collectie gepresenteerd. Fashionscene nam een kijkje en maakte foto's van deze Paris-chic home collectie.

Niet alleen jij zelf, ook je huis kan dit najaar volledig volgens de laatste trends gestijld worden. De nieuwste H&M home collectie barst namelijk van de modetrends die we onlangs nog op de catwalk konden spotten.

In de H&M home collectie zagen we dierenprints, rozenmotieven, polkadots, ruches en strikken. Allemaal details die we dit jaar ook in de kleding terugzien. De belangrijkse kleuren van de home collectie, die vanaf augustus verkrijgbaar is, zijn zwart en grijs, aangevuld met roze, paarse en groentinten.

Een opvallend gegeven is het feit dat H&M zich voor deze collectie heeft laten inspireren door de glamour van Parijs uit de jaren '20, '30 en '40. Op kussens en dekbedden zijn dan ook Franse teksten van vintage parfumflesjes terug te vinden. Die items hebben allemaal een zeer romantische twist & we like it!

Mocht je de nieuwe collectie al willen bestellen...dat kan. De bestelling wordt echter pas vanaf augustus geleverd, dus je zult nog wel even geduld moeten hebben.

Hieronder een impressie van de nieuwste H&M (najaar) home collectie.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top