Wedding

Dom Perignon wedding box

Bij een goed feestje hoort champagne. En als je met je lief het huwelijksbootje instapt, dan moet er zeker weten een goed fles Dom Perignon opengetrokken worden. Het bekende champagnemerk komt nu met een speciale wedding box…

 

Celebrities als Tom Cruise en Katie Holmes, Jennifer Lopez en Marc Anthony en Mariah Carey en Nick Cannon schonken allemaal Dom Perignon tijdens hun bruiloft. En ook hét nieuwste gezicht van het merk, Claudia Schiffer, trok samen met manlief Matthew Vaughn een fles open tijdens hun huwelijksfeestje. “Voor mij is Dom Pérignon het ultieme symbool van luxe, elegantie en kwaliteit. Ik had Dom Pérignon op mijn bruiloft en sindsdien drinken wij het altijd om speciale gelegenheden te vieren,” aldus het topmodel.

Speciaal voor iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stappen: Dom Perignon komt met een speciale wedding giftbox!

Claudia Schiffer

De cadeauverpakking bestaat uit 12 flessen Dom Perignon Vintage 2000, vergezeld door een zilveren gitfbox met een uniek zilveren label. Extra leuk: dit label kan gepersonialiseerd worden met de naam van bruid, bruidegom en hun trouwdatum. Hartstikke origineel, en lekker natuurlijk.

Hoor jij die wedding bells al? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top