Fashion

FS Favorites: slangensieraden & trenchcoats

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week:

Slangensieraden

De slang komt in de mode niet alleen terug in de vorm van een printje. De laatste tijd zien we ook veel sieraden in slangenvorm. Vooral slangenringen en -armbanden zijn hot! Ook leuk zijn riemen met een zilveren of gouden slang als sluiting. Celebs als Nicole Richie, Madonna, Britney, Keira Knightley, de Olsen Twins en Lindsay Lohan werden al met slangensieraden gespot. (Dan moet het toch haast een trend zijn?!) Bovendien bleek Angelina Jolie’s eigen sieradenlijn ook geinspireerd door slangen.

Onze ultieme favoriet: de gouden slangenarmband.

[Kara by Kara Ross]

Trenchcoacts

De trenchcoat is toch wel de ultieme mode-musthave. En als het even kan, dragen we deze ook het liefst van Burberry, het merk dat claimt de trenchcoat te hebben uitgevonden. Naast het standaardmodel zijn er dit jaar ook veel trenchcoat-varianten op de markt. Dus wel basic, maar met een eigenaardige twist. Op de catwalk zagen we bijvoorbeeld trenchcoats met verhoogde schouders, maar ook deze geplooide variant van Burberry is zeer geslaagd.

Neem voor extra trenchcoat inspiratie eens een kijke op Art of the Trench. Op deze website hebben al duizenden bezoekers een foto van zichzelf in een trenchcoat geplaatst. We like!

[Burberry]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top