Fashion

H&M party schoenen en accessoires

Voor de decembermaand heeft H&M een fijne partycollectie gemaakt. Maar niet alleen vol glimmende jurkjes, er zijn ook glamorous schoenen, laarzen en accessoires!

Schoenen met hoge hakken en plateauzolen zijn verkrijgbaar in glanzend brokaat of in varianten waarbij hiel, zool of riempjes zijn uitgevoerd in verschillende levendige kleuren. Het effect van metallic pumps is nog heftiger dankzij de met juwelen versierde kegelhakken en er is zelfs een goudkleurige versie verkrijgbaar van de gladiatorhak, die dit jaar een echte must-have is.

Laarzen zijn het helemaal op dit moment en dit seizoen kun je kiezen uit perfecte overknee laarzen met hak van grijs suède, opengewerkte laarzen met plateauzool in slangenprint en stoere rijglaarzen met super hoge hak. Wat betreft tassen gaat de clutch het helemaal maken als party bag, net als beugeltasjes en kleine tassen met kettinghengsel. Grote kettingen vormen deze winter het geheime modewapen, met elegante goudkleurige strikken of decadente zilverkleurige kwasten die gecontrasteerd worden met edelstenen, terwijl armbanden, broches, sjaals en handschoenen het feit bevestigen dat meer ook echt meer is.

Wat vind jij van deze party accessoires? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top