Fashion

Mark Ronson for Gucci

Het leven is mooi als je Mark Ronson bent. Niet alleen verdien je zwáár mee met misschien wel de meest gevraagde artiesten van dit tijdperk; Amy Winehouse, Lily Allen, Christina Aguilera en Kanye West; je mag ook nog eens daten met it-girl slash actrice Josephine De La Baume, wordt verkozen tot meest stijlvolle man door GQ magazine en sleept wat awards binnen. Kan het nóg beter? Yes, zo blijkt, want Mark is gevraagd door modehuis Gucci om zijn eigen sneaker te ontwerpen.


mark gucci

Samen met creatief directeur van Gucci, Frida Gianni, is Mark de afgelopen tijd achter de ontwerptafel geklommen om zijn eerste stappen in de modewereld te zetten. Het resultaat is een serie nette, limited edition sneakers in wit-met-blauwe kleurstelling.


mark gucci

De schoenen zullen deel uitmaken van Gucci’s Icon Temporary Tour; een sneakertentoonstelling die de wereld rondreist. En wil je daarna je eigen paar Mark-sneakers aan je voeten? Perpare om daar 500 tot 600 dollar voor neer te tellen… Krijg je ‘dr wel een leuke 12-inch bij van Ome Mark, met daarop exclusieve tracks door hem geproduceerd.

NEnz

Deel dit artikel
Back to top