Fashion

Milan Fashion Week 2012: de aftrap

In de modewereld is er geen tijd voor pauzes en gaan we in één adem door naar de volgende fashion week. Vanuit Londen vliegt het fashion pack direct door naar Milan, waar het fashion week-gedruis zich voort zet. Met Gucci en Alberta Ferretti is de Milan Fashion Week officieel geopend en losgebarsten.

Gucci Fall 2012

Frida Giannini presenteerde een donkere, romantische collectie in Milaan. In een donkere ruimte, met gedimd licht en op een violet gekleurd tapijt showde de modellen een collectie die de ontwerpster zelf omschrijft als ‘moderne romantiek’. Het kleurenpalet bestaat uit de donkere kleuren paars, marineblauw, groen, bruin en zwart. We zien zowel stoere, baggy looks met platte laarzen, losse broeken, oversized jassen, als elegante avondjurken in glanzende stoffen. Bekijk hieronder de foto’s & video’s van de show van Gucci.

Gucci fall 2012

Gucci fall 2012

Gucci fall 2012

 

Alberta Ferretti Fall 2012

Van de dark, romantic show van Gucci gaan we naar de feminine looks van Alberta Ferretti. In een kleurenpalet van zwart, grijs,wit en fel paars, blauw en rood zien we een vrouwelijke collectie met nauwsluitende jurkjes en scherpgesneden pakken die het silhouet complimenteren. Naast chique glanzende stoffen als satijn en chiffon, zien we raw, edgy materialen als leer en grove breisels.

Alberta

Alberta Ferretti fall 2012

 

Naar welke show van de Milan Fashion Week kijk jij uit?

(Door: Daphne)

(Beeld: Team Peter Stigter & Style.com)

Deel dit artikel
Back to top