Fashion

Burberry Prorsum AW12 @ LFW

Burberry showde gisteren tijdens London Fashion Week de ready-to-wear collectie Town and Field. Het thema is een metafoor voor het combineren van werelden die ogenschijnlijk niet lijken te matchen. Of dat is gelukt? Definitely! Mogen wij please een enkeltje London voor komende herfst-winter?

Burberry Prorsum' Town and Field is de perfecte belichaming van country style meets city chic. Tweed, ribstof en fluweel hebben er nog nooit zo fashionable uitgezien als in deze collectie van Christopher Bailey. Het kleurenpalet is dit seizoen vrij donker met tinten zoals bordeaux en donkerpaars, ondersteund door lichtere accenten zoals mosterdgeel en helder wit.

burberry prorsum aw12

Burberry Prorsum aw12 Burberry Prorsum aw12

burberry prorsum aw12 burberry prorsum aw12

Zeker nieuw voor Burberry is dat er in deze collectie voor ieder wat wils te vinden is. Klassieke items worden afgewisseld met speelse T-shirts en cute details zoals de gestrikte riemen. Maar ook de edgier vrouwen kunnen hun hart ophalen. Studded clutches en python handschoenen, anyone?

Burberry Prorsum aw12

Wij werden vooral erg blij van de horizontale strepen die overal voorbij kwamen. Hoe makkelijk is het om een casual, sporty touch aan je outfit te geven.

Burberry Prorsum aw12 Burberry Prorsum aw12 burberry prorsum aw12 burberry prorsum aw12 burberry prorsum aw12 burberry prorsum aw12 

Benieuwd naar de hele show? Neem hieronder een kijkje!

 

Wat is jouw favoriete look van de Burberry Prorsum AW12 collectie?

(Door: Zoë)

(Beeld: Vogue)

Deel dit artikel
Back to top