Fashion

PETA woest over bikinilijn met bont

PETA heeft het doorgaans druk met protesteren tegen celebs en modellen die in bontjassen of met tassen van krokodillenleer ronddartelen. Maar het laatste fashion statement waar de dierenrechtenorganisatie kwaad over is heeft meer met de bikinilijn te maken, dan met jassen en tassen...

peta woest over bikinilijn met bont catwalk

Bont is dit najaar een enorme trend, dus reken maar dat de dierenvrienden van PETA momenteel overuren draaien wat protesteren betreft. En alsof ze het niet al druk genoeg hebben, is er onlangs ook nog eens een klus náást de catwalk bijgekomen. De spa Completely Bare in New York biedt namelijk een behandeling aan waarbij de private parts worden opgeleukt met opgeplakt bont. Ja, je leest het goed: een pruikje voor onder de gordel, gemaakt van echt vossenbont. PETA is duidelijk pissed.

De Amerikaanse voorzitter van PETA, Ingrid Newkirk, heeft in een officieel statement verkondigd dat het zowel ordinair als gruwelijk is om dieren te doden voor het decoreren van je privates. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

Cindy Barshop, eigenaresse van de spa, is zich blijkbaar van geen kwaad bewust. Ze meent zelfs dat de 225 en 195 dollar kostende 'Foxy Bikini' en 'Carnivale Bikini' behandelingen een groot succes zijn: "Mensen zijn helemaal weg van het concept, het is zo over de top!" Over de top it is. Wie wil nou een verenpluim of stuk bont boven het ondergoed uit laten piepen?

Hieronder de beelden. Sorry alvast.

peta woest over bont rondom de bikinilijn roze

peta woest over bont rondom de bikinilijn geel

Wat vinden jullie van deze omstreden beauty behandeling?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top