Fashion

Vuitton lijmt schoenen aan modellenvoeten

Remember de toegetakelde modellenvoeten tijdens de girly spring-summer 2012 show van Louis Vuitton? Backstage stylist Katie Grand heeft onthuld dat diezelfde voeten aan de muiltjes waren vastgelijmd! Arme modellen...

Na de Louis Vuitton SS12 show in oktober vorig jaar had iedereen het over de zoete collectie, de prachtige carrousel die als decor diende en topmodel Kate Moss, die net als het vorige seizoen de show sloot. Kiekjes van de poppig aangeklede modellen op paradepaardjes deden fashion editors, bloggers én ons smelten.

louis vuitton ss12 voeten nieuwtje 1

louis vuitton ss12 voeten nieuwtje 2

Maar toen doken foto's van de modellenvoeten op. En sommige stappers zagen er ver-schrik-ke-lijk uit. Na weken in de meest hoge en krappe schoenen te hebben gelopen waren de voeten bont en blauw, met hier en daar een afgeknelde teen.

BFF van Marc Jacobs en show stylist Katie Grand heeft nu onthuld dat die afgeleefde voetjes ook nog eens waren vastgelijmd aan de kittige Vuitton heels. Volgens Grand werden de modellen vervolgens opgevrolijkt door backstage olijke deuntjes te draaien. Alleen of dat de modellen hun pijn aan de voeten daadwerkelijk deed vergeten is maar de vraag!

louis vuitton ss12 voeten nieuwtje 3

louis vuitton ss12 voeten nieuwtje 4

Hebben jullie wel eens flink pijn geleden door het dragen van bepaalde schoenen?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top