Fashion

Lara Stone als Marilyn Monroe

Het Nederlandse topmodel Lara Stone poseert in Vogue China als een moderne versie van Marilyn Monroe. De rol van blonde sexy stoot gaat Lara Stone gemakkelijk af.  Met haar korte Marilyn hairdo en opgeknoopte blouse schittert de Nederlandse in perfecte scenes die rechtstreeks uit een oude Western film lijken te komen.

lara

 

In het januarinummer van de Chinese Vogue spotten wij Lara Stone als een verleidelijke Marilyn Monroe in een vernieuwd fashionable jasje. De shoot -die is vastgelegd door Peter Lindbergh- laat een aantal scènes zien uit een old school Western film. Samen met de acteur Fred Ward wandelt Miss Stone door prairie like landschappen en hangt ze samen met de karakteristieke acteur in American diners met klassieke cowboy klapdeurtjes. Lara 'Marilyn' Stone werd -door Nicoletta Santora- in ontwerpen van Marni, Miu Miu en Nina Ricci gestoken.

lara china vogue

lara

lara

lara

larachina

Cropped top

Ook zien wij het Nederlandse topmodel in dé zomertrend van 2012: de bra top. Dit ultrakorte bovenstukje werd op de spring-summer 2012 catwalks niet als bh of bikini gedragen, maar als volwaardig kledingstuk voor boven een rok of broek. Wij doen in gedachten al onze push ups aan, om net zo'n cute topje als Lara te kunnen rocken dit voorjaar.

lara

Lara in on-trend cropped bra topje

Wat vinden jullie van Lara Stone in de rol van Marilyn Monroe?

(Door: Lenny)

 

Deel dit artikel
Back to top