Fashion

Justin Bieber en Lara Stone vrijen in #mycalvins campagne

Zanger Justin Bieber(20) en model Lara Stone(31) zijn samen het nieuwe gezicht van de Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear spring 2015 collecties. In de sexy #mycalvins campagne zien we Justin Bieber halfnaakt drummen en vervolgens rondstoeien met onze blonde stoot Lara. 

Lara Stone is al jarenlang het vaste gezicht van Calvin Klein, maar Justin Bieber is nieuw voor het merk. Zowel Justin als Lara deelden vanochtend vol trots de campagne op hun Instagram pagina's. Vooral Justin is in de wolken van zijn modellenklus, gezien zijn hastags #mycalvins #beallyoucanbe #learnfromyourfaults #risetosuccess #dontbeashamedredeem #thebestisyet2come. Hij is er duidelijk vol van. Het valt ons op hoe beeldschoon Lara blijft en hoe jong ze oogt (naast Justin?). Van Justin zien we vooral zijn lichaam en tatoeages, voordat Lara hem betast en ze als geliefden gaan stoeien. Bekijk de video's hieronder!

 

 

In #mycalvins see more of my campaign at http://calvinklein.com/justin @calvinklein

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

My @calvinklein ad campaign with @justinbieber. See more at calvinklein.com. #mycalvins

A video posted by Lara Stone (@lara_stone) on

 

 

OMG is that Photoshop?

Wat een teleurstelling! Het blijkt dat de zanger helemaal niet zo gespierd is als in de campagne te zien is. Photoshop heeft Justin een aardig handje geholpen. Wij vonden een before and after foto. Wat een verschil! Het lijkt wel alsof de zanger een nieuw lichaam heeft gekregen. Bekijk hier hoe Justin er uit ziet ZONDER Photoshop. 

 

 

Exclusive: @JustinBieber’s unretouched @CalvinKlein photo #BreatheHeavy #MyCalvins

Um vídeo publicado por BreatheHeavy.com (@breatheheavycom) em

Deel dit artikel
Back to top