Lifestyle

Zien: Kim Kardashian draagt beroemde jurk van Marilyn Monroe tijdens Met Gala

Zien: Kim Kardashian draagt beroemde jurk van Marilyn Monroe tijdens Met Gala

De jurk die Marilyn Monroe in 1962 droeg tijdens haar bekende uitvoering van 'Happy Birthday', ter ere van de verjaardag van president Kennedy, stond maandagavond weer volop in de picture. Kim Kardashian droeg naar het Met Gala in New York de met 2500 kristallen bewerkte jurk. 

Kim Kardashian draagt beroemde jurk van Marilyn Monroe

Het beroemde strakke gewaad dat Marilyn Monroe destijds droeg werd in 2016 voor maar liefst 5 miljoen dollar verkocht aan museum Ripley’s Believe It Or Not in Orlando. Dit bedrag maakt het kledingstuk de duurste jurk ter wereld. Kim Kardashian werd geflankeerd door haar nieuwe vriend Pete Davidson.  

7 kilo kwijt

In een interview met Access Hollywood liet Kim Kardashian eerder nog weten dat het nog de vraag was of ze in de jurk van haar keuze zou passen. "Dat zullen we lastminute moeten zien, hij kan niet vermaakt worden dus het moet precies passen.’’ Kim liet weten dat ze de afgelopen drie weken zeven kilo afviel om de jurk aan te kunnen. Waarom Kim zich dit zelf aandoet, is een raadsel. Op sociale media wordt er al gesproken door fans dat ze 'ook zoveel discipline zouden willen hebben'. In 2019 droeg Kim al een (te) strakke jurk naar het Met Gala, waardoor ze de hele avond niet kon zitten. 

 

Deel dit artikel
Back to top